Se flere referencer

Vi er enormt stolte over at have en portefølje af glade og tilfredse kunder, kunder som vi i tæt samarbejde har hjulpet godt på vej online.

Vores portefølje spænder lige fra små enkeltmandsvirksomheder op til store landsdækkende brands. Vores vision er at skabe online succeshistorier for vores kunder – hver gang!
Se et lille udpluk af vores referencer og success cases herunder.

Bennyspolsevogn.dk

Bennyspolsevogn.dk

"Det var super nemt at kommunikere med drengene hos Vika Webdesign, via deres system, kunne vi nemt og let se hvor langt vi var i processen, samt uploade alt den info som, vi ville have med på vores nye hjemmeside. Samtidig var både Tor og Kenneth super søde til at give os et kald, når noget skulle uddybes nærmere eller lettere forstås. Vi anbefaler gerne Vika Webdesign til andre, hvis man vil have god service og en god sparringspartner."

− Tina Ringmose - AT Rengøring

"Det var virkelig sjovt og lærerigt at følge holdet i løbet af hele projektet. De var super hjælpsomme og hurtige til at besvare mine spørgsmål. Det gjorde, at jeg kunne føle mig godt tilpas. Designet endte med at blive meget bedre end forventet."

− Xian Lin – Herlev Smørrebrød

"Simpelt, informativt og genialt design med stor funktionalitet. Jeg ser frem til vores næste projekt i august. De varmeste anbefalinger herfra. "

− Tim Rosenberg – tinyfootprintcoffe

"Jeg fortryder faktisk lidt, at jeg ikke kontaktede jer noget før. Virkelig smukt logo og en lækker hjemmeside. Hvor er det dejligt med en stabil hostingudbyder af min hjemmeside. Kan kun sige; tak for en fantastisk oplevelse."

− Lotte Marcussen – Gallery Trade