Hvad kan vi så?

Kort fortalt – Vi ka’ webdesign! Men vi kan også skabe smukt udformede digitale identiteter, knivskarpe logo designs, og selvfølgelig WordPress hjemmesider, som sælger varen! I årenes løb har vi udviklet os, til i dag at være et kampklar team af fem pixelfanatiske ansatte. Vi mener, at det er af afgørende betydning at rådgive, guide og vejlede dig, både under og efter hele forløbet. Erfaring fortæller os, at vi på denne måde sikrer os, at DIN digitale drøm også bliver til en succes!

Hvad laver vi mest af?

Hosting & Serviceaftaler

90%

Webdesign

100%

Logo design

70%

Tekstforfatning

60%

Tryksager

80%

SEO

60%

Drikker kaffe

101%

Nej til skabeloner og samlebånd

Vi sørger altid for, at dit produkt er “one of a kind”, opsigtvækkende, up-to-date og ikke mindst fuldt funktionelt med en moderne streg. Lige gyldigt hvad du bestiller, betragter vi alle opgaver som unikke, vi leverer ALDRIG et ”samlebåndsprodukt” lavet ud fra færdige skabeloner.

Med på noderne

Vi producerer vi ikke bare hjemmesider, vi optimerer også vore produkter løbende. Vi stræber konstant efter at være med på de nyeste trends, både når det kommer til det visuelle design aspekt, men lige så meget når det kommer til brugervenlighed, features, plugins og andre teknologier.

Vores Secret Sauce

Vi har kun glade og tilfredse kunder! Primært fordi vi fokuserer på at involvere, servicere og tilfredsstille dig som kunde. Det er trods alt din digitale baby, vi skal være med til at bringe til verden. Vi kalder det kundebevidst arbejdsglæde, og det er en af hovedingredienserne i vores secret sauce.

Cloud Administrations panel

Tilgængelighed og fart er altafgørende. Med WordPress CMS tager det ikke mange minutter at lave rettelser på din hjemmeside. Én af WordPress CMS’s smarte egenskaber er deres tablet og smartphone venlige cloud-baserede administrations panel.

Se Hjemmesidepakken

Mobil Venligt Responsivt Design

Hjemmesider skal kunne bruges på flere platforme og se godt ud – her kommer responsivt webdesign ind i billedet. Responsivt design tilpasser sig automatisk til alle skærmstørrelser. Prøv at gør vores hjemmeside smallere i din browser og se magien udfolde sig foran dig.

Se Tilvalgsprodukter

Vi ka’ Webdesign og

Vi ka’ også Hosting & Serviceaftaler. Da vi har internationale såvel som Danske kunder, råder vi derfor over fire serverskabe, placeret i gigantiske datafarme ved strategiske ”internet knudepunkter” i Tyskland, Frankrig, USA og selvfølgelig Danmark. Til danmarks laveste priser.

Se Hosting & Serviceaftale
632
Afsluttede hjemmeside designs
189
Hostede kunder
238
Afsluttede logo designs
3520
Kopper kaffe drukket pr. år

Skal vi ringe dig op?

Udfyld kontakt formularen så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om dine muligheder

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Jeg vil gerne høre mere om:
  HjemmesideTilvalgsprodukterHosting & ServiceaftaleIværksætterpakkenLogoTryksagerTekstforfatningSEOAndet

  Jeg træffes bedst mellem:
  Hurtigst muligt9:00-12:0012:00-15:0015:00-18:00