Om os

Vika webdesign og skabe smukt udformede digitale identiteter, designs, og ikke mindst WordPress hjemmesider, som skiller sig ud fra mængden! I årenes løb har vi udviklet os, og i dag er vi et lille, kampklar team af fem pixelfanatiske ansatte. Vi suppleres af flere dedikerede freelancere, heriblandt to erfarne tekstforfattere og en toptunet logo-designer. Vi mener, at det er af afgørende betydning at rådgive, guide og vejlede dig før, under og efter hele forløbet. Erfaring fortæller os, at vi på denne måde sikrer os, at netop DIN digitale drøm også går i opfyldelse!

Hvad laver vi mest af?

Hosting & Serviceaftaler

90%

Webdesign

100%

Logo Design

70%

Tekstforfatning

60%

Tryksager

80%

SEO

60%

Drikker kaffe

101%

Nej til skabeloner og samlebånd

Vi sørger altid for, at dit produkt er “one of a kind”, opsigtvækkende, up-to-date og ikke mindst fuldt funktionelt med en moderne streg. Lige gyldigt hvad du bestiller betragter vi alle opgaver som unikke, vi leverer ALDRIG et ”samlebåndsprodukt” designet ud fra færdiglavede skabeloner.

Med På Beatet Og…

Derfor producere vi ikke ikke bare hjemmesider, vi optimerer også hele tiden produktet. Hos Vika Webdesign stræber altid efter at være med på de nyeste trends, både når det kommer til det visuelle design, men lige så meget når det kommer til funktionalitet, features, plug-ins og andre teknologier – navnet forpligter!

Vores Secret Sauce

Vi har kun glade og tilfredse kunder! Primært fordi vi fokusere på at involvere, servicere og tilfredsstille dig som kunde. Det er trods alt din digitale baby, vi skal være med til at bringe til verden. Vi kalder det kundebevidst arbejdsglæde, og det er en af hovedingredienserne i vores secret sauce.

Cloud Administrations panel

Tilgængelighed er altafgørende. Skulle du have rettelser til din hjemmeside, så kan du lynhurtig redigere den, via en af WordPress CMS’s smarte egenskaber, deres tablet og smartphone venlige cloud-baserede administrations panel.

Se Hjemmesidepakken

Mobil Venligt Responsivt Design

Hjemmesider skal bruges på flere platforme, og se godt ud – her kommer responsivt webdesign ind i billede. Det tilpasser sig automatisk alle skærm størrelser. Minimer vores hjemmeside i browseren og se magien udfolde sig for dine egne øjne.

Se Tilvalgsprodukter

Vika Webdesign men…

Vika også Hosting & Serviceaftaler. Da vi har internationale såvel som Danske kunder, råder vi derfor over fire serverskabe, placeret i gigantiske datafarme ved strategiske ”internet knudepunkter” i Tyskland, Frankrig, USA og selvfølgelig Danmark.

Se Hosting & Serviceaftale
312
Afsluttede hjemmeside designs
172
Hostede kunder
238
Afsluttede logo designs
3520
Kopper kaffe drukket pr. år

Skal vi ringe dig op?

Udfyld kontakt formularen så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om dine muligheder

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Jeg vil gerne høre mere om:
HjemmesideTilvalgsprodukterHosting & ServiceaftaleIværksætterpakkenLogoTryksagerTekstforfatningSEOAndet

Jeg træffes bedst mellem:
Hurtigst muligt9:00-12:0012:00-15:0015:00-18:00