Se flere referencer

Vi er stolte over at have en portefølje af glade kunder. Se et lille udpluk af vores referencer her.

Justdrinks A/S

Justdrinks A/S

Pure and Care

Pure and Care

Afghan Rebuilding Projects

Afghan Rebuilding Projects

Frihavn Smørrebrød

Frihavn Smørrebrød

Bla Regn Behandling

Bla Regn Behandling

Bjergsted

Bjergsted

Stevns Personligpleje

Stevns Personligpleje

Spætten

Spætten

Herlev Smørrebrød

Herlev Smørrebrød

"Det var super nemt at kommunikere med drengene hos Vika Webdesign, via deres system, kunne vi nemt og let se hvor langt vi var i processen, samt uploade alt den info som, vi ville have med på vores nye hjemmeside. Samtidig var både Tor og Kenneth super søde til at give os et kald, når noget skulle uddybes nærmere eller lettere forstås. Vi anbefaler gerne Vika Webdesign til andre, hvis man vil have god service og en god sparringspartner."

− Tina Ringmose - Stevns Personligpleje

"Det var virkelig sjovt og lærerigt at følge holdet i løbet af hele projektet. De var super hjælpsomme og hurtige til at besvare mine spørgsmål. Det gjorde, at jeg kunne føle mig godt tilpas. Designet endte med at blive meget bedre end forventet."

− Xian Lin – Herlev Smørrebrød

"Simpelt, informativt og genialt design med stor funktionalitet. Jeg ser frem til vores næste projekt i august. De varmeste anbefalinger herfra. "

− Tim Rosenberg – tinyfootprintcoffe

"Jeg fortryder det faktisk lidt, at jeg ikke kontaktede jer noget før. Virkelig smukt logo og en lækker hjemmeside. Hvor er det dejligt med en stabil hostingudbyder af min hjemmeside. Kan kun sige; tak for en fantastisk oplevelse."

− Lotte Marcussen – Gallery Trade